Hudpleie hos ohlala

Fra overflate til dybde

Hudpleie med ekspertise

Vår hudpleieavdeling tilbyr alt fra dyprens til avanserte anti-aging behandlinger. Vi bruker de nyeste teknikkene og produktene for å sikre at din hud får den beste behandlingen, tilpasset dine individuelle behov.

Alle er velkommen

Her behandler vi alle, kvinner, menn og ungdom. Vårt mål er å gi deg en hud som ikke bare ser sunn ut, men som også føles forfrisket og revitalisert.

Alle priser er ”fra-priser” og veiledene. Priser vil kunne variere avhengig av mengde produkt, hårlengde, og tidsbruk. Prisene gjelder fra 07. Juli 2023.

Priser

Ansiktsbehandling
fra 1200,-

Rens, peeling, damp, utklemming, massasje og maske. Vi bruker tiden på det du har mest behov for. Dvs har du lite å klemme men elsker massasje delen får du mer av det, har du mye å klemme men ikke så opptatt av massasje gjør vi det som passer deg og din hud best. Ønsker du ekstra massasje booker du dette i tillegg.

Ansiktsbehandling med spesialmaske
fra 1525,-

Rens, peeling, damp, utklemming, massasje og spesialmaske.

Elemis pro-collagen signaturbehandling
fra 1885,-

Elemis pro-collagen er en svært beroligende behandling som inkluderer rens, peeling, ansiktsmassasje, spesialmaske, hodebunnmassasje, kremmaske, og armmassasje. Behandlingen motvirker aldringstegn og virker oppstrammende, med fokus på spenst og fuktighet. Ønsker du damp og utklemming booker du dette i tillegg.

Ansiktsbehandling med diamantslip
fra 1475,-

Inkluderer rens, prep, diamantslip, utklemming eller massasje, maske og avsluttende produkt.

Priori superceutical peel
fra 950,-

Superceutical peel med anstioksidanter som fornyer og fukter huden, øker volum og gir jevnere tekstur og hudtone. Opplev forbedring på overflødig talg, linjer, rynker, arr, pigmenteringer og solskader. Inkluderer rens, pensling og avsluttende produkt. Anbefales som kur, utføres 1 gang pr 4 uker. Book denne behandlingen etter avtale med hudterapeuten, da du skal bruke forberedende produkter som tilvenning og prepping av huden.

Priori led lysterapi
fra 320,-

Unik maske med infrarødt lys, med dokumenterte effekter på reversering av aldringstegn. Masken stimulerer til økt blodsirkulasjon, kollagen og elastin produksjon, avgifter huden, gir energi til cellene og er beroligende for huden. FDA godkjent.

Priori signaturbehandling
fra 1695,-

Priori signaturbehandling består av rens, peeling, prep og pensling 30%, unveiled infrarød/led maske og innslusing av hydrofill maske. Behandlingen gir økt blodgjennomstrømming, øker oksygen opptaket i huden, reduksjon av fine linjer og rynker, forbedret hudstruktur, hudforyngelse. Huden vil føles glattere, synlig mindre porer og ujevnheter, og du får en fantastisk glød! Noen kontraindikasjoner: gravide, ammende, lysømfintlige, de som går på medisiner som gjør deg lysømfintlig som antibiotica, cellegift m.m. Kom innom å få utført en patchtest av lyset før du skal ha full behandling i ansiktet.

Diamantslip 30 min
fra 720,-

Rens, diamantslip og avsluttende produkt. Dette gjøres enten som kur med fler repetisjoner, eller vi kan legge inn diamantslip som tillegg i andre behandlinger etter avtale.

Ansiktsbehandling med fuktinnslusing
fra 1640,-

Rens, peeling, damp, utklemming, massasje, innslusing med galvanisk strøm, maske og avsluttende produkt.

Ansikt og nakkemassasje 15min
fra 420,-

Dette er en behandling du booker i tillegg hvis du ønsker massasje og det ikke inngår i behandlingen du har valgt.

Dyprens ungdom
fra 1125,-

Inkluderer rens, peeling, utklemming, maske og avsluttende produkter og produktanbefaling. Ungdom kan ofte ha en betent hudtilstand, da er det veldig viktig å få fjernet mest mulig av overflødig talg som kan være med på å skape mer kviser og en svekket hudbarriere. Vi gir deg gode råd for en bedre hudhelse. Mange bruker medisiner for huden i denne tiden og det er da viktig å behandle huden riktig i denne perioden også.

Ansiktsbehandling slip, fuktinnslusing og spesialmaske
fra 2350,-

Behandling innebærer rens, diamant/krystalslip, ansikt og nakke massasje, fuktinnslusing og spesialmaske.

Bestill time i dag

På Ohlala fokuserer vi på å tilby en helhetlig skjønnhetsopplevelse, hvor kvalitet og personlig tilpasning står i sentrum.

Vi inviterer deg til å besøke oss for en skjønnhetsbehandling som vil fornye både kropp og sinn.

Gjør Ohlala til ditt naturlige valg for skjønnhet og velvære på Nesodden!

Tilbakemeldinger